FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

nyheder

2 måder du kan arbejde som vikar i sundhedsvæsenet

Arbejdslivet som vikar er ofte uforudsigeligt – men ikke mindst spændende. Hvis du trives bedst i at prøve noget nyt ofte, og ikke kan lide at være på den samme arbejdsplads hele tiden, vil et vikarjob passe godt til dig. Der er forskellige slags vikarjobs – men hvis du er uddannet læge, sygeplejerske eller andet sundhedsfagligt, vil du her kunne læse mere om vikarjobs i sundhedsvæsenet.

Lægevikar i psykiatrien

Efterspørgslen på læger og andet kvalificeret fagpersonale til psykiatrien er meget efterspurgt. Psykiatrien mangler i den grad hænder, og her kan du måske være med til at gøre en forskel. Hvis du er uddannet læge, og gerne vil gøre en forskel og hjælpe for en masse psykiatriske patienter, så bliv lægevikar i psykiatrien. Du vil både få mulighed for at arbejde herhjemme i Danmark men også en stor del af norden som bl.a. Norge, Sverige, Grønland og Færøerne. Hvis du har lyst til et arbejdsliv fyldt med personlige, faglige og spændende udfordringer indenfor psykiatriområdet, vil dette helt klart være noget for dig, hvor du også kan tage en masse erfaring med til fremtidige jobs, og blive klogere på arbejdet i psykiatrien.

Sygeplejerskevikar

Hvis vi skal blive i sundhedsvæsenet, vil du også have mulighed for at blive sygeplejerskevikar, hvis du er uddannet sygeplejerske. Her kan du få mulighed for at arbejde på mange forskellige steder i sundhedssektoren såsom både store og små sygehuse, plejehjem, hjemmeplejen og lægevagter. Her vil du også få mulighed for at arbejde i Sverige og Grønland, hvor du vil få en masse oplevelser og erfaring med hjem. Hvis du vælger at rejse til udlandet for at arbejde, vil du få betalt både rejsen og bolig i hele dit vikariat. Du skal derfor ikke tænke på økonomien, men blot koncentrere dig om at nyde muligheden for at kunne arbejde i et andet land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *