FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

andre

Tag på ferie i sommeren 2024 og spar penge på flybilletten

Sommeren 2024 nærmer sig, og mange drømmer om at tage på ferie til solrige destinationer. Men feriebudgettet kan hurtigt blive sprængt, hvis man ikke passer på flybilletpriserne. Heldigvis findes der flere strategier til at spare penge på flybilletter, og i denne artikel deler vi, hvordan du kan få fat i de bedste tilbud til både Malaga og Thailand.

Book i god tid

En af de mest effektive måder at spare penge på flybilletter er ved at booke i god tid. Flyselskaberne har ofte de laveste priser tilgængelige mange måneder før afrejse. Hvis du ved, hvor og hvornår du vil rejse, så begynd at holde øje med billetterne allerede nu. Undersøgelser viser, at de bedste tidspunkter at booke flybilletter til europæiske destinationer som Malaga er mellem 4 til 6 måneder før afrejse. 

Fleksibilitet med datoer

Fleksibilitet kan også være en stor fordel, når det gælder flypriser. Mange søgemaskiner som Google Flights og Skyscanner giver dig mulighed for at se prisen på forskellige datoer i en kalendervisning. Hvis du har fleksibilitet i din rejsedato, kan du vælge de billigste dage at flyve på. Ofte er flybilletter billigere i midtugen, mens weekenderne er dyrere.

Rejs uden for højsæsonen

Flypriserne er normalt lavere uden for højsæsonen, så hvis du kan, så planlæg din ferie til tider, hvor der er færre rejsende. For eksempel er juni og september ofte billigere end juli og august, da det ikke er den travleste ferietid. Dette gælder også for destinationer som Malaga, hvor både sommerens start og slutning kan tilbyde billigere flybilletter.

Søg alternative lufthavne

Når du planlægger en ferie til en destination som Malaga, kan det være en fordel at søge på fly til nærliggende lufthavnen i Malaga. For eksempel kan fly til Alicante eller Sevilla nogle gange være billigere, og derfra kan du tage en kort togtur til Malaga. 

Tag på ferie til Malaga

Malaga er en populær destination på Costa del Sol, kendt for sine smukke strande, rige kultur og lækre mad. For at få mest ud af din ferie i Malaga, kan du overveje at:

  • Besøge Picassos fødehjem: Malaga er fødested for den berømte kunstner Pablo Picasso. Besøg Picasso-museet og hans fødehjem for at få indblik i hans liv og værker.
  • Opleve Alcazaba: En gammel maurisk fæstning, der tilbyder fantastisk udsigt over byen og kysten.
  • Nyde strandene: Slap af på en af de mange strande i området. Playa de la Malagueta er den mest kendte, men der er mange mindre, mere rolige strande, hvis du foretrækker det.

Rejs til Thailand for en eksotisk ferie

Hvis du er på udkig efter en mere eksotisk ferie, er Thailand et fantastisk valg. Landet tilbyder noget for enhver smag, fra pulserende byer til fredfyldte strande. Her er nogle tips til en ferie i Thailand:

  • Bangkok: Udforsk Thailands pulserende hovedstad med sine imponerende templer, travle markeder og fantastiske gadekøkkener.
  • Chiang Mai: Denne nordlige by er kendt for sine rolige templer, nattemarkeder og mulighed for trekking i de omkringliggende bjerge.
  • Ø-hop: Thailands øer som Phuket, Koh Samui og Koh Phi Phi tilbyder krystalklart vand, smukke strande og gode muligheder for dykning og snorkling.
  • Prøv den lokale mad: Thai-køkkenet er berømt over hele verden. Prøv retter som Pad Thai, Tom Yum suppe og Massaman curry.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *