FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

andre

Dating kan gå hårdt ud over din privatøkonomi

Dating kan gå hårdt ud over din privatøkonomi, specielt hvis du er blandt dem, der gerne vil tage på spændende dates og skabe gode oplevelser. Hvad gør man så, hvis man gerne vil blive ved med at date, men ikke føler man har råd? Det kan du læse mere om her. 

Gratis dates?

Der findes faktisk alternativer til dates, der koster mange penge. Måske skal man en gang i mellem prøve at gå på dates, der ikke koster noget. På den måde, kan man nemlig spare en del penge på dates. Med datingmedier som Tinder og Happn, så kan man hurtigt komme til at tage på date flere gange om ugen. Det kan blive en dyr affære, også selv hvis der bare er en kop kaffe eller en enkelt øl involveret. Man bruger stadig flere penge, end man ville gjort, hvis man bare var derhjemme. Så hvorfor ikke tage en date derhjemme? Under trygge rammer selvfølgelig. Inviter din date med hjem til en kop kaffe, så sparer I begge den udgift det kan være, at tage på date.

Men der er jo nogle gange, man gerne vil gøre det lille ekstra ud af en date. Det kan man gøre, ved at tage på en restaurant eller på vinbar, men dette koster penge. Derfor kan det være en god ide at have en lille finansieringsplan i baghånd, så du har råd til de dates du gerne vil tage til.

Finansier dine dates

Der findes flere måder at finansiere sin dating på. Man kan for eksempel lave en egen bufferkonto, med opsparing til sjove dates, hvor man sætter et beløb af hver måned til at date for. Man kan også finde andre løsninger, der giver flere penge her og nu. På nettet kan man finde kviklån, som giver en mulighed for at akut finansiere en god dates. Find lån og lån penge til dates, så du er forberedt, når regningen kommer. På den måde, kan du nemt finansiere de dates, som du ikke har råd til lige her og nu. Det kan for eksempel være, hvis det er på slutningen af måneden, og du får løn lige om lidt. Det er selvfølgelig en god ide at se om du kan finde andre løsninger, inden du låner penge online. Det er også en god ide at overveje, om du har råd til at betale ned det lån du ansøger om. Hvis du ikke har det, kan det hurtigt blive meget dyrt at låne penge.