FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

Studieværelset

Vælg den rigtige musikafspiller

De fleste af os kan huske de store CD-afspillere med kæmpe højtalere på teenageværelserne. Her blev der brugt mange timer i selskab med Spice Girls og Backstreet Boys. De store afspillere var ekstremt uhandy og i virkeligheden heller ikke specielt kønne at se på. Det ændrede sig heldigvis med tiden ligesom så meget andet i den tid. I dag benytter meget få den traditionelle CD-afspiller. I dag er det i langt højere grad bluetooth højtalere, som er tilsluttet en smartphone eller i den helt anden grøft – en gammeldags pladespiller. Flere af disse kommer i dag med indbygget bluetooth og eller USB-indgang.

Netop den gammeldags pladespiller har vundet stort ind igen hos danskerne. Det er blevet helt moderne at lytte til de gammeldags LP’er. Hvorvidt folk sidder med en cognac i hjørnet af stuen med en tændt cigar, skal vi ikke kunne sige, men hvorom alting er, så er denne form for musikafspiller blevet populær hos den yngre generation i Danmark.
Når man køber en sådan afspiller, bør man være opmærksom på, at den ikke er helt studievenlig. Selve afspilleren er ikke dyr, men pladerne, der skal afspilles, kan godt være relativt pricey – i særdeleshed hvis man køber gamle plader, der ovenikøbet har en høj affektionsværdi hos sælger.

Så hvis vi skal anbefale en musikafspiller til studerende, så vil valget ikke falde på en pladespiller. Men for at være politisk korrekte til bristepunktet og undgå at træde nogen over tæerne, så kan man vælge den gammeldags model, hvis man gerne vil kræse om sig selv og samtidig købe brugt. Man skal dog være opmærksom på prisforskellen, der viser sig over længere tid.
Ved at købe en gammeldags afspiller gør man ikke kun sig selv en tjeneste, man deltager samtidig en lille smule i opgøret mod forbrugersamfundet.

Du kan finde den helt rigtige pladespiller her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *