FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

StudentenStudinen

Julefrokostsæsonen nærmer sig – vær godt forberedt

Julen er lige rundt om hjørnet, og det betyder at vi alle snart kan se frem til en masse julefrokoster, med de forskellige netværk som vi omgås med.

Julefrokoster kræver faktisk en vis forberedelse, hvis man gerne vil have styr på alle de situationer som man kan komme ud for. Her får du derfor nogle af de vigtigste ting som man skal have styr på, inden man skal afsted til årets sjoveste fester.

Pakkeleg gaver ind på forhånd

Finder du også først ud af at du skal have købt en pakkelegsgave i sidste øjeblik? Så vær tidligt ude, og hav dem liggende til du skal bruge dem. En gave til pakkeleg er aldrig noget som skal være specielt, og man kan sagtens købe disse lang tid før de skal gives i en pakkeleg. Hvis du synes det skal være en gave i et juletema, så er det naturligvis heller ikke noget problem – da du allerede nu kan finde små juleting i butikkerne.

Får du ikke brugt dem alle, så har du altid noget liggende til næste år også.

Kør til Tyskland og hent rigeligt med sprut

Når vi siger julefrokoster, så siger vi samtidig også alkoholiske drikke. Det er en tid hvor der ryger mange flasker indenbords, og det kan derfor være rigtig dyrt at handle det hele i Danmark. Sørg derfor for at få fyld lageret op, med billig sprut inden festerne starter.

Husk også kondomer

Det kan hurtigt gå galt når der er røget noget sprut indenbords og man falder i snak med en sød person til en julefrokost. Husk derfor altid at være velforberedt til uforudsete seksuelle hændelser med et kondom lige ved hånden. Der er ikke noget mere kedeligt, end hvis man efterfølgende får en sexsygdom, eller en uønsket graviditet. Vær på det sikre side, og køb kondomer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *