FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

Generelt

Uventede ting du skal vide, når du flytter hjemmefra

Når du flytter hjemmefra, er der nok en del ting, der kommer til at overraske dig. Ting, som du aldrig før har tænkt over, fordi det aldrig har været dig, der skulle bekymre dig om dem. Såsom hvordan en varmemåler fungerer, eller hvad en ”luft til luft varmepumpe” er. Bare rolig – alle disse ting lyder måske forvirrende, men du skal nok få styr på det. Alle ting tager jo trodsalt tid. Find din luft til luft varmepumpe her, så er du allerede godt i gang.

Ting, du ikke vidste var dyre

Når du bor hjemme, er det ikke altid at du er klar over, hvad der egentligt koster penge i din hverdag. Når man er lille, tænker man jo ikke over, hvor mange liter vand man bruger, mens man er i bad. Man tager bare et bad, og tænker ikke videre over det. Men vand er faktisk dyrt, så pas på med alt for lange brusebade – det vil du kunne se på din første vandregning. Derudover tænkte man nok heller ikke over at huske og slukke lyset. Men det er faktisk også vigtigt, at du gør det nu, hvor du er flyttet hjemmefra. Det er nemlig dyrt at lade lyset brænde, og det vil også kunne ses på din elregning, hvis du ikke tænker over det.

Tag tingene med ro

Når man flytter hjemmefra, kan man hurtigt føle sig alene. Det kan være en større udfordring en man lige tror at stå helt på egne ben i sit eget hjem. Derfor er det vigtigt, at du husker at tage tingene med ro. Der kommer ikke noget godt ud af at du stresser. Det vil måske bare gøre dig endnu mere presset, og gøre, at du føler dig mere alene. Træk vejret, og gør tingene i dit eget tempo, så skal det nok gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *