FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

Studenten

Derfor skal du overveje en EMBA

En MBA eller Master of Business Administration er en form for uddannelse, som i sig selv er værdsat af det akademiske samfund. En EMBA eller Executive Master of Business Administration er det næste skridt, hvis du overvejer en karriere indenfor ledelse og direktion. Det er velegnet til de ambitiøse, som vil udvikle deres karriere på bedst mulige måde.

 

Forskel mellem en MBA og en EMBA

Det er ret lige ud at forklare de forskelle der er mellem de to uddannelser; en MBA er et fuldtidsengagement og en EMBA er på deltid. Derfor er den primære forskel mellem dem længden på uddannelsen, da en EMBA tager længere tid. Dette betyder, at man ikke behøver at gå på kompromis med sit allerede oprettede liv.

Fremragende grunde til hvorfor

Dette program kan hjælpe med at tage en leder fra god til fantastisk ved at præsentere ledelsesfærdigheder og forskellige tips til markedskendskab. Udover dette, giver det også en mulighed for at specialisere sig indenfor bestemte områder for at opnå forskellige målsætninger. Du kan lære det en dag og anvende det den næste. Du bliver forstærket i dine professionelle orienteringer og samlet set tilbyder disse former for programmer de fleste muligheder for fagfolk til at fremme deres karriere uden at væsentligt forstyrre deres personlige og arbejdsrelaterede liv.

En anden overbevisende grund er at oprette forbindelser og relationer med andre fagligt stærke ledere. Du kommer til at lære fra dine medstuderende næsten lige så meget som fra dine timer. De forhold som du kommer til at skabe med andre, vil guide dig og opbygge dit netværk.

Der er selvfølgelig også den indlysende grund, som mange bliver begejstret over: en højere uddannelse vil give dig potentiale til en højere indkomst.

Tips for at vælge en EMBA

Det første, som du skal overveje, er hvilket program passer til dig – og mere specifikt dit skema. En EMBA er god, hvis du ikke vil putte din nuværende arbejdsplads i venteposition, da du kan tage denne uddannelse på deltid. Når du læser igennem et program, kan du stille dig selv nogle spørgsmål; Udvikler skolen en plan for at implementere de nyeste emner? Vil emnerne være nyttige i min dagligdag? Der er mange måder at indsnævre dine krav, men den bedst tænkelige er at få hjælp udefra. Som leder er det vigtigt at værdsætte sig selv og sine teknikker, men det er også essentielt at vide, hvornår du skal have input for andre for at være sikker på at du får det bedste resultat.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *