FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

Generelt

Hvad er kommunikation?

Kommunikation er en afgørende del af os menneskers liv. Hvis ikke vi kan kommunikere, kan vi heller ikke danne relationer eller danne os selv som individer. Kommunikation er ikke kun, hvad vi lærer vores spædbørn. Det er ikke kun det verbale eller skriftlige sprog. Kommunikation er også strategisk. Det kan være politiske partier, virksomheder eller organisationer, som laver reklamer og kampagner for at påvirke andre til enten at forbruge, stemme, handle eller tænke anderledes.

Uddan dig inden for kommunikation

Ejer du en virksomhed, eller er du ansat i en markedsføringsafdeling? Så kan du altid finde kurser og uddannelse i kommunikation, hvis du vil være endnu dygtigere. Overvej, om din online markedsførings indsats rammer lige som den skal. Web, online kommunikation og markedsføring udgør højst sandsynligt en stor det af din virksomheds budget. Ved at uddanne dig mere inden for kommunikation, kan du få meget mere ud af hver en krone, som din virksomhed investerer.

Mulighederne er mange for uddannelse inden for kommunikation. Her kan du f.eks. kigge på kurser inden for e-handel og web, så du altid er med på de nyeste trends. Det er vigtigt, at du og din virksomhed tager udviklingen til jer. Hvis kunderne er på bestemte platforme, så skal i have fat i dem det – men først skal du vide, hvilke platforme der egentlig er.

Kortere kurser inden for e-handel og web

Har du ikke tid til at sidde på skolebænken igennem en hel bachelor eller kandidat? Så overvej nogle af de kortere kurser, du kan tage. Herunder kan du se, hvilke kurser der kan hjælpe dig og din virksomhed godt på vej:

  • Digital Marketing Manager på 10 dages kursus
  • Grafisk Design med Adobe på 12 dages kursus
  • Mobilvideo på 2 dages kursus
  • Facebook Annoncering Manager på 2 dages kursus
  • SEO Manager – grundlæggende på 2 dages kursus
  • SEO Manager – avanceret på 3 dages kursus
  • Skriv godt! På 6 dages kursus
  • Mailchimp – E-mail marketing kursus på 2 dage
  • Social Media Manager på 10 dages kursus
  • WordPress kursus – blog eller website på 8 dages kursus

Ofte finder du kurser som disse på de danske erhvervsakademier, journalisthøjskolen osv. Du kan i særlige tilfælde også få skræddersyet et firmakursus, hvis du gerne vil give alle dine medarbejdere ny viden. Alternativt kan I downloade f.eks. video eller morgenseminarer, hvor i ikke kun lærer om kommunikation, men også f.eks. projektledelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *