FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

Generelt

Parkering i storbyerne

Vi kender det alle sammen: parkering er et decideret helvede at have med at gøre. Det gælder især i storbyer hvor der er rift om parkeringspladserne. Selv hvis man har købt og betalt for en privat plads, så er folk ofte frække nok til at holde der. Det kan også opleves på arbejdspladser. Man har en parkeringsplads til ens ansatte, men folk holder der alligevel fordi de ikke kan finde andet. Man kan sagtens få parkeringsvagter til at uddele bøder, men derfor holder bilen der jo stadig. Heldigvis, så findes der en simpel løsning til problemet med manglende parkeringspladser!

Få automatisk parkeringsspærrer

En parkeringsspærrer eller parkeringsbarriere som det også hedder, er en form for bom, som bliver boret ind i jorden. Du kan derved sænke den når du selv skal holde parkeret der, og løfte den igen når du skal væk. På den måde, så er der ingen der tager din plads.

Hvordan fungerer en parkeringsspærrer?

Som nævnt ovenfor, så er den til for at spærre din plads, så ingen tager den. Der findes flere forskellige slags, hvor du låser op med nøgle. Det er selvfølgelig lidt besværligt at skulle ud af bilen for at få den op og ned, men det er intet sammenlignet med hvor træls det er at lede efter parkering. Der kan man nemlig køre rundt i noget der føles som evigheder, og ende meget langt væk fra den dør man skal ind ad.

Få automatiseret parkeringsspærre

Der findes dog også parkeringsspærre hvor du via en app kan få den til at hæve og sænke sig. Det er simpelthen genialt. Appen låser op for spærren, så du ikke selv skal ind og ud af bilen. Det gør også, at hvis du har fået installeret parkeringsspærre på dit arbejde, så kan du låse dem op inde fra bygningen, hvis I eksempelvis har kundebesøg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *