At have en god kuglepen klar

Når du har fundet en kuglepen, du virkelig godt kan lide, så få nok til at holde dig et stykke tid. Visse mærker gør deres kuglepenne tilgængelige i tasken, æsken eller endda etui, perfekt til folk, der er særligt opmærksomme på, hvad de bruger. Opbevaring af penne vil sikre, at du har en konstant forsyning, og spare dig for besværet med at købe nye kuglepenne regelmæssigt.

  • Besøg engrosbutikker for tilbud på bulkpakker med dine yndlingspenne, eller bestil dem online.
  • Ældre modeller af billige kuglepenne udgår ofte, efterhånden som nye frigives. Hvis du er en del af en bestemt kuglepen, så køb så mange op som du kan, hvis de forsvinder fra markedet senere.


Invester i en premium pen og blæk.
Hvis du antager, at du har lidt penge at bruge, så lav noget research på specialpenne i topkvalitet. Virksomheder som Platinum, Waterman og Montblanc fremstiller penne ved hjælp af fejlfrit design og holdbare materialer, så de er garanteret at holde længere, lække mindre og altid præstere på topniveau. Hvis du vejer dine muligheder omhyggeligt, behøver du måske aldrig købe en anden pen igen.

  • Få et beskyttende etui til at gå sammen med en dyr pen for at beskytte den mod beskadigelse.

Opbevar og vedligehold dine penne korrekt. Uanset hvilken slags blækpen du ender med at gå med, skal du lægge den væk et sted ved stuetemperatur og væk, når du ikke bruger den. Opbevar reservedele eller genopfyldninger sammen med dine kuglepenne i den samme skuffe eller i et nærliggende forsyningsmagasin. Sørg for, at hætterne er sikret, og at pennene er lagt fladt eller anbragt i en opretstående beholder for at mindske risikoen for en lækage.

  • Hold styr på, hvor du efterlader dine reklamekuglepenne, så du ikke mister dem.
  • Tjek dine lommer for kuglepenne, før du vasker og tørrer dem. At glemme en kuglepen, når du vasker tøjet, er en sikker måde at ødelægge dit tøj på.

Vær modig med en filtspids. Filtpenne går på linje mellem traditionelle blækpenne og tuscher. De gør brug af en svampet stofspids til at levere mørk (og normalt permanent) blæk, der sætter sig ind i papiret meget hurtigt. Deres spidser kommer i et par forskellige størrelser, hvoraf den tyndeste er bedst egnet til de fleste skriveopgaver, mens tykkere spidser ofte bruges til kunst-, konstruktions- og håndværksprojekter, hvor stor, fed, læselig skrift er en nødvendighed. Den koniske form af spidsen gør det muligt for skriveren at danne tynde linjer ved hjælp af de spidse eller dristige, tilspidsende strøg ved at børste med den ene side.

  • Filtpenne er måske ikke dit foretrukne valg til et skriveredskab, men de kan være nyttige, hvis du skriver på en usædvanlig overflade eller noterer noget ned, som du gerne vil være sikker på, bliver set.

Du kan endda få blækrefill i unikke farver, hvilket giver dig mulighed for at skifte til blå, grøn, orange, lilla eller rød blæk, hvis dit arbejde kræver meget farvekodning, eller du bare keder dig med almindelig sort. Det vandige blæk i en tusch har en tendens til at løbe og bløde på tyndere papirtyper. Hvis du har brug for at lave en fin præcisionsskrivning, såsom at underskrive dit navn, kan du se andre steder.