Det bør du have i babytasken når du forlader hospitalet

Venter du en lille baby? Som førstegangsforældre er det en stor oplevelse at få en baby, og der er utrolig mange ting som man slet ikke er klar over, er ja nærmest livsnødvendige. Her får du tips til hvad du bør pakke i babytasken, og hvad du med fordel kan anskaffe dig på forhånd, så I er så godt klædt på til babys ankomst, som i overhovedet kan være. 

Det er ikke utænkeligt at en baby i jeres liv, vil få hele jeres verden til at vende op og ned. Forbered jer på lange vågne nætter, uendelige mængder vasketøj og meget meget mere, som man slet ikke tænker over fylder så meget som det egentlig gør, når det kommer til stykket. I er helt sikkert spændte på babys ankomst og kan ikke vente. 

Måske ligger der hos jer begge, lidt ærefrygt for hvordan det hele kommer til at være anderledes, lige om lidt. Inden termin, er det en god idé at have pakket en taske med alle de essentielle ting til baby, som I eventuelt kunne få brug for. Hvis du i din uendelige venten, allerede er begyndt at surfe nettet efter babytøj, så bør du kende til mærket Fixoni, som helt klart bør være en del af indholdet i din taske. 

Ny tendens indenfor babytøj

Måske har du tænkt, at når man får en dreng, så skal farveskemaet gå i blå og grønne farver, der førhen har haft en tendens til at være associeret som ”drengefarver”. Omvendt hvis man får en pige, så går farveskemaet i ”pigefarver” som lyserød og lilla. Den nye tendens indenfor babytøj, er i tidens ånd og går på neutrale, jordnære og mere dæmpede farver. Fixoni er et mærke indenfor babytøj, der laver lækre kvalitetsprodukter, i neutrale farver. Produkterne fra Fixoni er desuden Øko-tech ceritficeret.