Få det perfekte billede af naturen

Når man er ude at jage, er timing altafgørende. Det samme gælder for fotografi. For at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, kan det være en fordel at have et vildtkamera. I dag kan man få et WiFi Vildtkamera, som gør det nemmere at fange dyrene på film.

Hvorfor skal jeg købe et WiFi vildtkamera?

Som med så mange ting handler fotografi og jagt om at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Da det er de færreste der gider at sidde i en busk dag ud og dag ind og vente på at vildtet dukker op, er det virkelig rart at man kan få en lille robot til det i stedet.

Det første vildtkamera nogensinde blev udviklet af George Shiras i slutningen af 1880erne. Dette kamera var meget stort sammenlignet med moderne kameraer, men det lykkedes allerede dengang at tage billede med selvudløsende blitz – det første billede forestiller tre opskræmte hjorte og er i forbavsende god kvalitet

Vedligeholdelse af WiFi vildtkameraer

Hvis du vil være sikker på at dit WiFi Vildtkamera altid virker som det skal, når du tager ud i naturen er der en række simple trin man kan gøre for at undgå problemer.

Nederst på kameraet sidder batteriholderne til strømforsyningen – disse holdere har ofte en tendens til at ruste fast efter lang tids brug, hvilket gør det svært for batterierne at komme ind og ud af dem. Her er det meget vigtigt at bruge en blød pensel eller en tandstikker til at rengøre metallet, inden du sætter batterierne i igen.

Du kan også rense kameraets objektiv med et stykke bomuldsvat fugtet med spiritus – dette holder snavs og støv fra at samle sig på glasset.

Hvis dit WiFi-kamera er vandafvisende, som de fleste af dem er i dag, skal du huske på at tjekke gummidækslerne for revner eller andre skader hver gang du bruger dem.

Der er heldigvis masser af information på nettet, som kan hjælpe dig med at tage den rette beslutning, inden du beslutter dig for at købe.