Få mere opbevaringsplads i boligen

Mangler du ofte opbevaringsplads i boligen? så er du kun en af mange, for de seneste par år er vi blevet mere beviste om de ting vi har og derfor smider vi hellere ikke så meget ud, som vi måske burde gøre. Du kan nemt få mere opbevaringsplads i huset eller lejligheden, uden at købe flere kedelige reoler eller tage mere gulvplads til en kommode eller et garderobeskab.

Du kan nemlig købe en seng med skuffer, den er utrolig smart til små hjem. Da du ikke optager mere gulvplads end du i forvejen gør med sengen. Og du for altså en helt del mere opbevaringsplads

Hvilken størrelse har du brug for?

Når du har fundet hvilken seng du vil købe, så er det vigtigt at du overvejer hvilken størrelse du vil have den i. For hvis du er typen der aldrig smider noget ud, så vil det måske være en god ide at vælge en af de største størrelser du kan. Men vil du bruge sengen til opbevaring af tøj for eksempel? Så behøver du nok ikke den største seng af dem alle.

Har du tænkt over farven?

En ting som de fleste glemmer, men som faktisk er utrolig vigtig hvis du spørger os! For hvis du vælger en seng som overhovedet ikke passer ind i resten af din indretning i soveværelset, så vil sengen hurtigt virke som en klods som optager utrolig meget plads i rummet. Men ved at vælge en seng som passer ind i resten af indretning, så vil den ikke virke så stor og unaturlig.