Forkæl dig selv med wellness

Ordet wellness er efterhånden blevet en integreret del af det danske sprog, og det er der en god grund til. Flere og flere tillader sig selv den luksus at forkæle sig selv med massage, varmtvandsbade, saunagus og andre lignende oplevelser.  

Her i artiklen giver vi dig tre eksempler på, hvordan du også kan få wellness, enten ude eller hjemme. Læs med, hvis du også føler dig udkørt og trænger til lidt selvforkælelse. 

Massage 

En altid dejlig oplevelse er at bestille en tid til en gang massage hos en professionel massør. Her får du arbejdet hele kroppen godt igennem og føler dig nærmest som født på ny bagefter. Du kan også vælge selv at massere dine ømme muskler med en massagepistol. Med den kan du meget præcist massere lige præcis de steder, hvor det gør ondt. 

Spaophold 

Du kan også vælge at hanke op i din partner, din mor eller datter eller måske en god veninde og tage på spaophold. Der er masser af muligheder for spahold på dejlige hoteller og andre steder over hele landet, og her er der dømt maks forkælelse. Et spaophold kan inkludere både massage, saunagus og andre dejlige aktiviteter, og ofte er der en lækker menu inkluderet i prisen. 

Karbad 

Den sidste mulighed, vi vil se på her i artiklen, er at tage et dejligt karbad. Sæt noget dejligt afslappende musik på, tænd et stearinlys og hæld en god sjat velduftende skumbad i karret, så er du klar til en skøn stund, hvor alt andet kan vente. Husk at sætte din mobiltelefon på lydløs, så du ikke bliver forstyrret. 

Der er altså flere muligheder, når det handler om wellness, og vi håber, du er blevet inspireret til at give dig selv en lille pause fra hverdagens ræs og forkæle dig selv. Tilbage er der kun at sige god fornøjelse.