Gør din bolig mere herskabelig med loftrosetter og stukrosetter til loftet

Selv om man ikke bor i en stor herskabslejlighed, så findes der faktisk smarte måder man kan indrette sit hjem på, for at gøre det lidt mere herskabeligt. Her får du nogle gode tips, hvis du gerne vil give dit hjem et mere herskabeligt præg.

Stuk og rosetter

Noget af det, der definerer en herskabelig lejlighed, er smukt gibsarbejde i form af stuk og stukrosetter. Det er heldigvis noget man godt kan montere ind i lejligheden eller huset, hvis det ikke allerede er tilstede. Det er heller ikke så svært, som du måske tror. Det er noget, der kan få din lejlighed til at gå fra almindelig til herskabelig på kort tid.

Den helt rigtige loftroset kan løfte et rum til nye højder. Det er måske det du har brug fo, for at din indretning skal hænge sammen? Der findes mange forskellige former for stukrosetter og rosetter at vælge mellem, der skaber smukke og klassiske fokuspunkter i din lejlighed. Selvom du går for en minimalistisk indretning, er det noget, der giver et flot og herskabeligt præg.

Det er heller ingen, der kan se forskel på, om der har været stuk i lejligheden eller boligen fra før, eller om I har sat det ind. Det er smukt uanset om det er kommet til før eller senere, og det kan bidrage til at give den herskabelige stemning du ønsker - eller bare et hint af det. Der er mange måder at indrette med rosetter og stuk på, og du kan vælge moderat eller mere ornamenteret, alt efter hvordan du har lyst til at det endelige resultat skal se ud .

Køb de rigtige møbler

Det er vigtigt at man tænker på indretning som en helhed. Det er også tilfældet, når du skal sætte ind stuk og rosetter i din lejlighed eller i dit nye hus. Det er nemlig sådan, at for at en indretning skal være afbalanceret og vellykket, så skal det hele hænge sammen på sømløst vis. Det er noget du kan sørge for ved at bevare det fulde overblik over din indretning. Det kan være svært at holde på overblikket, hvis man gerne vil have det hele på en gang.

Du kan nemt finde en gylden middelvej mellem moderne og herskabelig, hvis du vælger stringente møbler, der står lidt i kontrast med de ornamenterte rosetter og den flotte stuk. På den anden side, kan du også lave et mere opulent udtryk, ved at vælge møbler, måske til og med i velour, der underbygger den herskabelige stemning.