Gør din indretningsvirksomhed synlig online

Hvis du har en indretningsvirksomhed, med revolutionerende ydelser og produkter, så er det relevant at synliggøre din virksomhed bedst muligt. På den måde kan du nemlig få fat på den helt rigtige kundegruppe og skaffe omtale af din virksomhed.

Skriv en pressemeddelelse

Noget af det første du skal lære dig, når du skal gøre din virksomhed mere synlig online, er at skrive en pressemeddelelse. Hvis du har et produkt, som du mener burde omtales, eller måske til og med en ydelse. Måske har du fundet en måde at lave indretning på, som ingen andre har tænkt på før? Så er det vigtigt, at du skaffer den omtale du fortjener i medierne.

Med en pressemeddelelse er målet at du skal få en journalist til at fange op netop din historie om omtale den i medierne. Derfor er der også nogle særlige krav til, hvordan en god pressemeddelelse skal fungere. En pressemeddelse skal være skarp og fængende, for at fange journalistens opmærksomhed. Du kan have en aldrig så god historie, men hvis du ikke får den formuleret på en fængende måde, så kan den gå tabt, når det kommer til omtale. Derfor skal du sørge for at formulere dig både skarpt og indbydende, når du skal skrive en pressemeddelelse. Det er også en god ide at holde den kortfattet og skære ind til poenget.

Publicer din pressemeddelse

Når du har formuleret en skarp og kreativ pressemeddelelse, så skal du publicere den, så den kan blive set online. På pressemeddelelse.dk kan du publicere dine pressemeddelelser på en samlet platform. Her kan du komme ud med din pressemeddelelse, og gøre den tilgængelig for de helt rigtige målgrupper. Så kan du få dit smarte indretningskoncept omtalt i medierne, hvis din pressemeddelse bliver plukket op af en journalist. Det kan bidrage til at gøre din virksomhed mere synlig.