FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

annonce

Gør din butik mere indbydende med en gulvvaskemaskine

Der er mange måder at tiltale potentielle kunder på, men renlighed og god hygiejne vil altid spille en afgørende rolle for, hvordan en butik fremstår over for sine kunder. Det kan dog ofte være en opgave, som trækker tænder ud både fysisk og tidsmæssigt, og derfor bliver det måske ikke udført til den standard, som man kunne ønske det. Tager I hygiejne seriøst, bør det derfor overvejes at investere i en gulvvaskemaskine til, så jeres butik altid fremstår renlig og indbydende overfor jeres kunder. 

Gulvvaskemaskiner er efterhånden blevet en uundværlig erstatning for den traditionelle gulvmoppe, grundet deres markant højere rengøringseffektivitet. Med en gulvvaskemaskine bliver rengøring af butikkens gulvarealer ikke blot lettere og hurtigere, men selve resultatet af rengøringen bliver også markant bedre. Derudover gør maskinernes sugefunktion det muligt at udføre gulvvasken i åbningstiden, da gulvet tørres samtidig med at det vaskes.

Enhver gulvvaskemaskine vil være en betydelig opgradering fra gulvmoppen, men for at få mest muligt ud af jeres maskine, bør i vælge den, der passer bedst til jeres personlige behov. Der findes i dag en lang række forskellige typer gulvvaskemaskiner, som på hver sin måde egner sig til en lang række forskellige formål. Derfor vil første skridt være at fastlægge hvilket rengøringsbehov, det er at jeres butik skal have dækket. Et af de mest centrale valgkriterier er, hvorvidt maskinen skal have disk-vaskehoved eller et valse-vaskehoved. 

Disk-vaskehoveder er den mest almindelige løsning, og består af runde, roterende diske, der skrubber gulvet for at fjerne snavs og pletter. Disk-vaskehovedet er derfor det oplagte valg når der er tale om hårde og jævne gulvarealer, som er normen i de fleste butikker. 

Er jeres gulvarealer derimod af mere ujævn karakter, bør valgte i stedet falde på en maskine med et valse-vaskehoved. Valse-hovedet har typisk 2 børstevalser som bearbejder overfladen, og de er derfor i stand til at nå ned i undersænkede fuger, hvilket gør valse-vaskehovedet til det naturlige valg når der er tale om klinkegulve og betonbelagte underlag. 

Uanset hvilken type gulvvaskemaskine og vaskehoved I vælger, vil det være en yderst velovervejet investering i butikkens hygiejne og præsentation. Ved at vælge den rette maskine sikrer I, at butikkens gulvarealer altid skinner og fremstår indbydende for jeres kunder. 

Er du tvivl om hvilken maskine der passer bedst til jeres butiks behov, så kontakt os allerede i dag, så garanterer vi at finde den helt rigtige løsning for jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *