Guide: Lev mere sundt

Du skal have din krop i mange år, og derfor skal du passe godt på den. Vi giver dig her ttips, der kan hjælpe dig til en mere sund livsstil. 

I en travl og stresset hverdag kan man let glemme den: Kroppen. Det legeme, der ellers skal føre os alle sammen godt og trygt igennem livet. Hvis du planlægger at leve mange år endnu, kan du lige så godt behandle din krop som din bedste ven. Forkæl den og pas godt på den. Det skal nok kunne betale sig i det lange løb. 

Savasana kan give dig gode tips til, hvordan du passer bedst muligt på dig selv. Det er en blog om kropspleje, hjemmet, kost og livsstil. Bloggen giver dig gode tips og tricks til, hvordan du kan pleje din krop. 

Erstat kaffe med te 

Selvom kaffe smager dejligt og har en opkvikkende effekt, er det usundt for kroppen, hvis du hælder for meget kaffe ind i den. Det er syrligt, dårligt for maven, vanddrivende og fyldt med opkvikkende koffein. 

Hvis du i stedet drikker noget dejlig urtete, kan du få gavn af teens gode effekter. Matcha-te har eksempelvis den geniale egenskab, at den er opkvikkende og kan øge dit koncentrationsniveau. 

Køb den rette solcreme 

Den hvide creme er fuldstændig essentiel for at klare sig igennem sommeren. Ingen har lyst til at blive solbrændt, bare fordi solen skinner. Men hvis du ikke køber den rigtige solcreme, kan du ende med at gøre dig selv en bjørnetjeneste. 

Køb derfor en solcreme uden skadelig kemi. Det vil virkelig gavne din krop. Faktisk kan du med stor fordel købe en solcreme, der er designet til børn. De er nemlig typisk uden tilsatte parfumestoffer eller unødvendig kemi. Ellers kan du også kigge efter, hvad der står på solcremen, hvis du køber en, der er målrettet til voksne.