Hvorfor du burde være interesseret i Bitcoin

Du har sikkert hørt om Bitcoin. Det er de færreste af os i dag, som ikke har. Dog er det også de færreste af os, som virkelig forstår, hvad Bitcoin reelt set er. Og generelt set, så er Bitcoin også lidt blevet billedet på hvad digital finans er. Der findes mange digitale valutaer derude, og der bliver også hele tiden lavet nye. Men Bitcoin var ikke den første, men det var helt klart den første store og den man hører mest om. Navnet giver derfor også mening, fordi det er en sammensætning af Bit, som i bits der er i noget digitalt, og så coin som i penge. Digitale penge!

Derfor bliver bitcoin stort

Bitcoin er blevet rigtig stort og det bliver kun større. Derfor er det værd at vide noget om, i forhold til om du skal til at investere i det eller ej. Hvis du skal, så er det i hvert fald nu det bedste tidspunkt at investere i. Med investering, så er jo tidligere altid bedre. Og grunden til at det giver mening at investere i Bitcoin eller andre former for digitale valutaer, er fordi verdenen kun bliver mere og mere digital. De fleste af os, har allerede alle vores penge over vores kreditkort. Og for dig fysisk, hvad er forskellen på kreditkort penge og digitale penge? Du kan udveksle begge og du kan hæve begge!

Men inden man bare hopper ind i det, så skal man også være en kende forsigtig. Der er nemlig mange tidligere historier med at Bitcoin især er blevet brugt til ulovlig transaktion. Det er også anonymt, hvor valutaen stammer fra. Derfor kan det betyde, at det ikke er alt handel med denne valuta, der er helt indenfor de lovlige rammer. Dette betyder bare at du skal være lidt forsigtig ude i verdenen.