Indret køkkenet med en bordopvaskemaskine 

De fleste danskere er fans af opvaskemaskinen. Det er en skøn opfindelse, der fritager os fra at vaske beskidte tallerkener, kopper og bestik i hånden. Men vidste du, at du også kan indrette køkkenet med en bordopvaskemaskine? Her kan du blive klogere på fordele og ulemper! 

Der har ingen, der har sagt, at livet skal være let. Men helt ærligt kan man jo lige så godt gøre det så let som muligt, ikke? Her kan en opvaskemaskine være en stor hjælp. På den måde slipper man nemlig for at skulle klare hele opvasken ved håndkraft. 

En bordopvaskemaskine er en afart af den oprindelige opfindelse, og den har faktisk noget nyt at byde på. Det kan være meget godt at vide lidt om denne maskine, så du har de bedste forudsætninger for at indrette dit køkken. 

Hvad er en bordopvaskemaskine? 

Du kan næsten regne ud, hvad en bordopvaskemaskine er for en størrelse, når du hører ordet. Men lad os alligevel lige gøre det helt klart: En bordopvaskemaskine er en opvaskemaskine, som kan stå på dit køkkenbord. 

Det betyder også, at det er en maskine, som er mindre end den almindelige opvaskemaskine. Det er en lille, handy maskine, som fylder en del mindre i rummet. Det kan have både fordele og ulemper, alt efter hvordan man gerne vil indrette sit køkken. 

Fordele ved at indrette køkkenet med en bordopvaskemaskine 

Overvejer du at indrette dit køkken med en bordopvaskemaskine? Så kan vi godt forstå dig. Det kan nemlig have nogle skønne fordele. Først og fremmest slipper du jo for at skulle vaske op i hånden, og det kan man kun blive glad for. På den måde kan man nemlig bruge tiden på ting, som man hellere vil. 

En anden fordel ved opvaskeren, der kan stå på bordet er, at den fylder mindre. Det gør den ideel til det lille køkken, hvor man ikke har et hav af kvadratmeter at fylde på. Har man et lille køkken til rådighed, kan det være, at det holder én tilbage fra at få en opvaskemaskine – men det behøver det faktisk ikke, hvis man tager den mindre bordopvasker i betragtning. 

Ulemper ved indretning med en bordopvaskemaskine 

Der kan dog også være en ulempe eller to ved at indrette dit køkken med en bordopvaskemaskine. Sjovt nok er det det samme, som også er fordelen. Det drejer sig nemlig om pladsen. Det er smart, at maskinen er lille, så den fylder mindre, men det betyder altså også, at du kan fylde mindre i den. 

Du kan ikke vaske nær så meget på én gang, og du kommer til at skulle vaske oftere, hvis du har en del opvask. Derfor kan bordopvaskemaskinen ikke anbefales til familier eller større husholdninger, som har en del service til opvask.