Indretning af dit drømmehjem 

Når man erhverver sig et nye hjem, rives teltpløkkerne rives op og familien rykker ind i nye rammer. Man får lov til at præge indretning og stil præcis som man har lyst til, og her er det altså kun fantasien, der sætter grænser. Interesserer du dig for indretning og design, er du sikkert spændt, og glæder dig enormt meget til at få alle jeres ting på plads. Men sørg altid for, at alle familiens medlemmer får muligheden for at deltage i beslutningerne, så I, i fællesskab kan skabe de fineste og tryggeste rammer for hele familien.  

Når I skal til at pakke jeres gamle hjem ned, anbefales det, at I sorterer alt fra start. Hvis alle jeres ejendele er organiseret, giver det et langt bedre overblik, når alt skal pakkes ud igen. Måske kalder de forøgede kvadratmeter ligeledes på en shoppingtur, så I både kan skabe en indretningsmæssig blanding mellem gammelt og nyt.  

En indretning for alle familiens medlemmer 

Overvejer I, eller har I måske allerede udvidet familien med et kæledyr, bør denne da heller ikke overses i indretningen. Køb hundesenge til dine kæledyr og de vil holde endnu mere af dig end før. Kæledyr bruger utroligt mange timer i hjemmet, imens du er på arbejde. Derfor bør du ikke gå på kompromis med kæledyrets komfort, når du ikke er hjemme.  

Nedpakning og udpakning 

Når I skal til at samle jeres ting, og muligvis er en smule uenige om, hvad I skal beholde og hvad I skal smide ud, kan I overveje at benytte jer af farveposters. En grøn poster kan for eksempel betyde ‘behold’ og en rød poster betyde ‘smid ud’.  

Dette system kan hjælpe jer med at indgå flere kompromiser, samtidigt få ryddet ud I jeres ting, og så er det oveni købet sjovt for hele familien!