FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

nyheder

Leder du efter ny sofa? Her er 2 hjørnesofaer du kan vælge mellem

Er din nuværende hjørnesofa blevet for gammel, slidt eller passer den bare ikke ind i dit hjem længere? Så er det på tide, at kigge efter en ny sofa. Hjørnesofaer er smarte, da de kan tilpasses i størrelse efter dit behov, og kan dermed rumme hele familien, hvis der er behov for det. De fås i forskellige modeller, størrelser og med forskelligt betræk – bliv klogere her.

Venstre eller højrevendte hjørnesofaer

Klassiske hjørnesofaer består af en normal type sofa med et hjørne på. Hjørnet gør sofaen yderst velegnet til at blive sat i et hjørne op ad en væg. Her vil den passe perfekt ind. Når du skal have sofaen til at passe ind i et hjørne i din stue, er det vigtigt, at du ved hvordan sofaen skal vende. Typisk er det hvor chaiselongen på sofaen sidder, eller hvor selve hjørnet eller den korteste del af sofaen er. Hvis hjørnesofaer har en chaiselong, vil en venstrevendt sofa have chaiselongen til venstre, og en højrevendt sofa vil have chaiselongen til højre.

Med eller uden chaiselong

Som sagt har placeringen af chaiselongen en betydning for, hvordan sofaen skal vende. Når man snakker hjørnesofaer, kan chaiselonger meget ofte vælges til, da det gør sofaen endnu lækrere og mere komfortabel at sidde i. Chaiselongen er sat fast på sofaen, så du kan smække benene op og slappe af. Hvis du gerne vil kunne skifte mellem at have en chaiselong og ikke, er der også den mulighed at købe en puf. En puf er en slags lille slags taburet med stof på – hvis den skal passe til din sofa, bliver de ofte lavede i formen på din sofa og med samme stof. Du kan her rykke rundt på den som du vil, hvilket giver en del frihed ift. indretningen i din stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *