FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

nyheder

Ordning i forhold til trapperengøring i lejlighedskomplekser

Vedligeholdelse af lejlighedsopgange skaber et rent og behageligt sted for alle beboere. Få her nogle overvejelser til, hvordan I kan lave en ordning, så jeres opgang altid er flot.

Indhente rengøringstilbud på trappevask i københavn

For beboere, der foretrækker en professionel løsning, kan det være en god idé at indhente tilbud på trappevask i københavn fra et eller flere rengøringsfirmaer. Dette kan gøres ved at kontakte firmaer og bede om en prisoversigt samt en beskrivelse af ydelsen. Ved at vælge et rengøringsfirma kan beboerne være sikre på, at arbejdet bliver udført regelmæssigt og professionelt, hvilket kan være en fordel for nogen.

Skiftes til at vaske trapperne

En praktisk og økonomisk løsning er, at I beboere skiftes til at vaske trapperne. Dette kræver en tydelig plan og kommunikation, så alle ved, hvornår det er deres tur. En simpel måde at organisere trappevask i københavn på er ved at lave en rengøringskalender, der hænger i opgangen, hvor alle kan se, hvem der har ansvaret i den kommende uge. Det kan også være nyttigt at udarbejde en rengøringsinstruks, så alle ved præcis, hvad der forventes. Ved at skiftes til at tage ansvar, skaber det også en fællesskabsfølelse og fælles ansvar for bygningens vedligeholdelse.

Betale en beboer for rengøringen

En anden løsning kunne være at finde ud af, om en af beboerne er interesseret i at stå for rengøringen mod betaling. Dette kan være en god måde, da arbejdet bliver gjort af nogen, der kender bygningen og beboerne. Det kan også være en mere personlig og fleksibel løsning end at ansætte et eksternt firma til trappevask i københavn. For at finde en interesseret beboer kan man eksempelvis sætte en annonce op i opgangen eller sende en besked ud til alle lejligheder. Ved at lave en aftale om betaling og arbejdets omfang på forhånd, kan man sikre, at alle er tilfredse med ordningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *