Trænger din bil også til at få fikset sin forrude? – få gjort det allerede i dag.

Har du længe kørt rundt med en revnet forrude, bør du overveje at få den skiftet allerede i dag. En ting er at det kan være farligt at køre rundt med en revnet forrude, en anden er, at det der måske startede som en lille revne, hurtigt kan udvikle sig til en større skade.  

En revne i forruden opstår oftest som følge af et stenslag der forårsager en mindre eller større revne skade. Denne type skade er næsten uundgåelig når man som bilist færdes på vejene, og små sten slynges op fra vejen grundet de forankørende biler. Det er dog vigtigt at få fikset det hurtigt både for dine egen sikkerhed men også pengepung. 

Hvad kræver en udskiftning af bilruden?   

Måske sidder du allerede nu med et mindre stenslag i ruden, men anser det ikke som et væsentligt problem, da skaden er ubetydeligt lille. Et stenslag tilsvarende 2 cm eller derover kræver i langt de fleste tilfælde en udskiftning til ny forrude. Det skyldes, at et større stenslag samt placeringen er af afgørende betydning for hvorvidt bilen er lovlig at køre i.  

Sådan påvirker et stenslag dit udsyn 

Et stenslag eller anden revne i ruden, kan have stor betydning for dit udsyn når du færdes på vejene. Alene af den grund vil et stenslag kunne medføre at din bil ikke vil godkendes til syn, da du både kan være til fare for dig selv men også øvrige bilister. Særligt hvis stenslaget er placeret lige midt for, kan det genere og skabe et uklart udsyn over vejen. Du kan få en udskiftning til ny forrude på alle bilmærker, og der er derfor intet der forhindrer dig i ikke at gøre det.  

Indhent et godt tilbud 

Jo før du får skiftet din forrude desto bedre. Hvis først revnen får lov til at sprede sig til et større område kan beløbet hurtigt runde op i mange penge. Hvis du ikke har en forsikring der dækker glasskade, er det dig selv der skal betale for reparationen, og det kan derfor være en god ide at indhente et godt tilbud allerede nu. Bestil i dag og din pengepung samt nærmeste vil takke dig.