Ubegrænset streaming i dit nye hjem

Ubegrænset streaming i dit nye hjem 

De sidste flyttekasser er pakket ud, og du har endelig fået indrettet dit nye hjem, præcis som du forestillede dig, det skulle være. Sofaen, som er pyntet med puder, kalder på dig, og nu fortjener du altså at sidde ned. Du sætter dig godt til rette og smider benene op, du griber fjernbetjeningen, og tv’et tændes. Du er nu endelig klar til at nyde en god Netflix-serie i selskab med dem, du holder af, men pludselig går det op for dig, at den serie, du havde glædet dig til at se, ikke kan streames i Danmark. Frygt ej, for der findes en løsning. Læs med her og hør hvordan.  

Vi kender det alle, enten bliver vi nægtet adgang til en streamingtjeneste, og ellers bruger vi hundrede år på at beslutte os for, hvilken serie vi skal påbegynde. To ting, som for de fleste kan være meget irriterende og tidskrævende. Vi giver dig her hacket til, hvordan du får adgang til dine yndlingsserier uanset, hvor du befinder dig i verden.  

Sådan streamer du din ynglingsserie uanset geografiske placering 

De fleste af os ved godt, at amerikanske streamingtjenester tillader os at se et bredere udvalg af diverse serier, end hvad de danske streamingtjenester gør. Genkender du dette, har du sikkert forsøgt at logge på et amerikansk netværk uden held.  

Lyder det som noget, du har prøvet før, bør du anskaffe dig en VPN til Netflix, som giver dig ubegrænset adgang til din yndlingsserie, uanset hvor du befinder dig i verden. Undrer du dig over, hvorfor du bliver nægtet adgang, skyldes det højst sandsynligt geoblokering. Geoblokering er en funktion, som nægter dig adgang til streamingtjenesten, hvis tjenesten kan se, at du befinder dig i et andet land, f.eks. Danmark.  

Omvendt kan du også benytte dig af en VPN-forbindelse, hvis du befinder dig i udlandet og gerne vil streame en serie på danske medier. En VPN-forbindelse medfølger, udover ubegrænset streaming, en række fordele. En VPN-forbindelse beskytter nemlig dig og dine digitale datas.  

Fordele ved en VPN-forbindelse 

Hver gang vi tænder for vores elektroniske enheder, overvåges vores digitale aktiviteter. En VPN-forbindelse forhindrer denne overvågning, ved at ‘skjule’ hvad du foretager dig, når du færdes på internettet. Kort forklaret sender en VPN-forbindelse (virtuelt privat netværk) dine datas igennem en krypteret tunnel, som gør det umuligt for andre, at spore din aktivitet.  

En VPN-forbindelse på din rejse er ikke kun fordelagtig i forbindelse med streamingtjenester, men beskytter dig også imod at blive hacket. Når vi befinder os i udlandet, vil vi ofte forsøge at koble os på lokale netværker, hvilket giver hackere muligheden for at få adgang til vores private oplysninger. På samme måde som en VPN-forbindelse muliggør alverdens streaming gennem anonymisering, vil forbindelsen beskytte dig og dine data på din rejse.