FRV – Din nyhedskilde

Vi gør dig klogere på hverdagen

nyheder

Vil du lære at spille guitar? Her er fire forskellige at vælge mellem

Har du en lille drøm, om at lære at spille guitar, men ved du ikke hvor du skal starte? Det første du kan gøre, er at købe en guitar. Dette kan dog også være en jungle at finde rundt i, så her får du en beskrivelse af fire forskellige guitarer, så du måske kan finde den helt rigtige til dig.

Spansk guitar

En spansk guitar er også kendt som en klassisk almindelig guitar. Det er denne guitar, man normalt først tænker på, når man hører ordet guitar, og det er også denne type, som mange går efter, når de skal lære at spille akkorder. Den er nemlig god som nybegynderguitar, da den har bløde strenge og er nem at holde om. Du kan få en spansk guitar i flere forskellige farver hos Danguitar.

Westernguitar

En westernguitar ligner meget en spansk guitar af udseende, men en westernguitar har stålstrenge, modsat den spanske som er lavet af nylon. Strengene gør en stor forskel, da de påvirker lyden. Westernguitaren giver nemlig en større lyd og dybde, som lyder rigtig godt. Denne guitar har også en lidt større ”krop” end den spanske.

Elguitar

En elguitar er elektrisk, og til dig som godt kan lide højt musik. For at kunne bruge en elguitar, skal du også købe en guitarforstærker. Forstærkeren er her lyden kommer ud. Elguitaren giver en helt anden lyd end de to andre, og er mere rocket og høj. Den bliver også ofte brugt i bands, da lyden skal være højere.

Venstrehåndsguitar

Hvis du er venstrehåndet, er det vigtigt, at du finder en guitar, som passer til dig. De fleste guitarer er nemlig lavede til højrehåndede personer, og det kan derfor være svært at spille på en klassisk guitar som venstrehåndet. Heldigvis bliver langt de fleste guitarer også lavet som venstrehåndede modeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *